Vluchten Volgen

 Vluchten volgen? Ja, niet alleen op onze website kan je een adres zoeken of personen zoeken ook kan je hier alle vluchten volgen. vliegtuig vluchten volgen op de  live radar. Je staat ervan te kijken hoeveel vliegtuigen er boven je vliegen. Middels de gratis vliegtuig radar van flightradar24 kan je alle vluchten volgen en kijken waar het vliegtuig van je vriend/vriendin of familie lid zich momenteel bevindt. of je kan natuurlijk ook voor de lol kijken.

Bekijk hieronder de vluchten volgen radar.

vluchten volgenEen zeer leuke tool, alle gele vliegtuigen zijn op dit moment echt boven je. Je kunt alle vluchten wereldwijd volgen. Vertrekt er iemand vanuit Afrika, dan kan je deze ook volgen zodat je precies weet wanneer deze aankomt. Alle bovenstaande vliegtuigen vliegen nu live.

Zoek naar de juiste vlucht, dit kan hieronder, deze vluchten zijn nu ook echt live. Je kan precies zien wanneer er een vlucht aankomt op Schiphol. Je weet gelijk of er vertragingen zijn als je iemand moet ophalen.

Militaire vliegtuigen zijn niet altijd te zien op de radar. Maar het kan wel.

Als je op een vliegtuig klikt kan je precies zien welke type vliegtuig het is, maar je kan ook zien waar en wanneer het vliegtuig is vertrokken en zien waar en wanneer het vliegtuig aankomt. Ook kan je zien of het een prive vliegtuig is of een militair vliegtuig.

De Vliegtuig radar App.

Het is ook erg leuk om de app  van Flightradar 24 te downloaden, hiermee kan  je live naar een vliegtuig radar kan kijken. Downloaden kan hieronder.

Voor  iphone of ipad.  Klik dan hier om de app te downloaden.
Voor android.  Klik dan hier om de app te downloaden. 

Een leuk en makkelijk iets de vluchten radar, maar ben je op deze website gekomen om naar een adres te zoeken of naar personen te zoeken.  klik dan hier om terug te gaan naar de home pagina.

vliegtuig volgen