Geld verdienen met website

Geld verdienen met website?

Geld verdienen met website? Op deze pagina ga ik je leren hoe je op een leuke manier een extra inkomen kan verdienen van  € 500,- tot wel € 1500,- per maand.

Geen valse beloftes van € 500,- per dag met niks doen, maar een reële vaste inkomsten bron van € 500,- of meer per maand, en hiervoor moet je wel wat doen. Wat je moet doen is erg simpel en kost je per week slechts enkele uurtjes. Wil je echt weten hoe je geld kan verdienen met internet? Lees dan snel verder.

Geld verdienen met website?

Ik ga je precies vertellen wat je moet weten om met een website geld te verdienen. Misschien heb je geen website en weet je niet hoe je een website moet maken. Geen probleem dit is ook zo gedaan.

Ongeveer een half jaar geleden ben ik begonnen met een online video cursus waarin ik best sceptisch ben ingestapt. Maar door de goede recensies van deze video cursus toch doorgezet en gelukkig maar want nu verdien ik er geld mee.

Geld verdienen met website

Met deze methode verdien je geld met Affiliate marketing. Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven. Met Affiliate marketing krijg je een unieke link van een product, via je unieke affiliate link stuur je gerichte bezoekers. Als een bezoeker het product besteld ontvang je commissie. En dit werkt geweldig!! Het enigste wat je moet doen is bezoekers doorsturen naar het product. Dit klinkt heel simpel maar dat is het niet.

De bedoeling is dat je gerichte bezoekers stuurt naar een product waardoor je bijna zeker weet dat je het product verkoopt. Als je opzoek bent naar een grasmaaier dan is het natuurlijk ook handig als je op een website komen over grasmaaiers. Je kan natuurlijk een Facebook bericht plaatsten met je affiliate link, maar als niemand een grasmaaier wilt kopen heb je hier niks aan.

HOE JE HEEL VEEL KAN VERDIENEN MET GRASMAAIERS

Ok Gericht bezoekers zijn dus nodig om veel geld te verdienen. Grasmaaiers verkopen is maar een voorbeeld.  Als ik graag een grasmaaier wil kopen ga ik waarschijnlijk naar Google en type ik in “Goedkope grasmaaiers” Ik kijk altijd naar de top 10 resultaten in Google, dit betekent dat één van deze website iets gaat verdienen aan me. Hoe mooi zal het zijn als jou affiliate site ook in die top 10 staat en jij flinke commissie verdient. Zo kom je aan gerichte bezoekers. Google en een mooie website.

Start nu met de online video opleiding van Internet Succes gids ->>

Internet Succes gids.

De video cursus waar het allemaal mee begon. Ik wist niets over affiliate markting, domeinnamen of website maken laat staan in de top 10 staan van Google. Maar dankzij de video cursus van Jacko Meijaard heb ik nu na 6 maanden 3 website’s die allemaal in de top 10 staan. Voordat ik begon aan internet succes gids was ik erg sceptisch en wist ik niet of ik dit wel moest doen. Door grondig onderzoek op internet heb ik er toch vertrouwen in gekregen door alle positieve reacties van andere gebruikers.  De cursus bestaat uit ongeveer 30 video’s waarin alles wordt uitgelegd, volg gewoon de stappen en binnen één week staat je eerste website al in Google. Start nu met geld verdienen met website en klik hieronder voor een video cursus.

Start nu met de online video opleiding van Internet Succes gids ->>

bestekoffers.nlEén van mijn website’s

Toen ik was begonnen met deze cursus ben ik meteen begonnen met het promoten van koffer, hiervoor heb ik gekozen omdat ik al 18 jaar in deze branche zit en er aardig wat over kan vertellen. De website is www.bestekoffers.nl ,dit is een voorbeeld van één van mijn website’s ik promoot dus koffers en verdien hiermee 8% van de verkoop. Vandaag de dag verdien ik gemiddeld € 150,- per maand. De bedoeling is natuurlijk om er nog meer mee te verdienen. Je ziet een simpele website die jij ook kan maken. Dus als je ook met één website € 150,- euro of meer per maand wil verdienen klik dan hier voor de online video cursus van Jacko Meijaard.

Geld verdienen met website

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *